CANAL BIBLIO


En aquest espai anirem penjant curts relacionats amb el món de la lectura, dels llibres i de la biblioteca. La finalitat és que tots plegats puguem gaudir al voltant d'aquest tema. 

EL INCREÍBLE NIÑO COME LIBROS

És un curtmetratge basat en el llibre de l'escriptor Oliver Jeffers que porta el mateix títol. Una història senzilla que explica la passió per la lectura i els beneficis de l'hàbit lector.

Tracta d'un nen que sent una debilitat especial vers els llibres, i això el portarà a endrepar-los de cop fins quedar-se satisfet. Però de tant menjar llibres... notarà una indigestió i, al final, aprendrà que hi ha una altra manera de menjar-los.
Si voleu saber de quina manera mireu el vídeo:

Extret de youtube
Llicència estàndard de YouTube

THE JOY OF BOOKS

Heus aquí una delícia de vídeo que ens mostra una llibreria ben animada.

 Autors: Sean Ohlenkamp y Lisa Blonder Ohlenkamp 
Aquest vídeo és el resultat de llargues nits movent, apilant, i reorganitzant els llibres de la llibreria Type de Toronto. LA CAIXA MÀGICA


"La caixa màgica"ens apropa al món dels infants a travès de la lectura i els llibres.La biblioteca ens presenta com univers amb tota la fantasia que conté.

"Hi havia una vegada un lloc que era diferent.Un lloc on res era i tot només semblava..."

La mirada infantil conté la riquesa emocional i creativa.Aquest apropament ens ofereix una altra manera de trobar-nos en el món dels llibres i la literatura.

Les paraules són caixes buides que omplin de significat cada dia.Hi ha una paraula màgica que no pot encabir-se en lloc.La paraula agombolar ens aixopluga en la descoberta dels llibres.

Els llibres són éssers vius.Deixem que els llibres ens trobin a nosaltres com un company de viatge.


ME GUSTA LEER
Aquesta creació ens presenta el fabulós món de la lectura, sobre com un llibre t'atrapa i et pot arribar a captivar per la seva història. En definitiva, ens anima a llegir.

Els llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

Premi Oscar 2012 al millor curt de ficció!!!

...UN CURT PER EMOCIONAR-SE...

Títol: " The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore"
Directors: William Joyce i Brandon Oldenburg.
Nominat als premis Oscar 2012 en la categoria de curt de ficció.

Esperem que gaudiu d'uns minuts exquisits, tot un elogi als llibres i a la imaginació
1 comentari: