dilluns, 26 de novembre de 2012

BD PUNTEDU

HOLA A TOTHOM!!!

A la biblioteca hi ha un munt de novetats!!!
Per començar, us vull explicar que ja fa dues setmanes que a la biblioteca tots els dijous i divendres ve un noi que es diu Joan i que s'està encarregant de fer-nos la biblioteca digital.

bdpuntedu

Això és possible gràcies al programa Bdpuntedu.


BDpuntedu és el programa experimental en biblioteca escolar impulsat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i gestionat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. Va iniciar-se el curs 2010-2011.
A les escoles participants, que reben l’ajuda econòmica per al desenvolupament de la biblioteca escolar del Departament d’Ensenyament, se’ls realitza un primer anàlisi de situació del seu projecte de biblioteca escolar. Per això reben la visita d’un professional bibliotecari col·legiat que observa el treball desenvolupat a l’escola pel que fa als temes de biblioteca escolar i els proposa un pla de treball. Si el pla de treball és acceptat per l’escola, llavors el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya selecciona un professional que s’encarregarà de fer-lo realitat a l’escola durant el temps acordat.
El programa es desenvolupa de manera coordinada amb la intervenció d’un equip professional especialitzat en biblioteca escolar, i es fa el seguiment individualitzat de la feina a cada una de les escoles. Es fa èmfasi específicament en tres línies de treball: dinamització dels serveis i recursos, gust per llegir i de competència informacional.
A la nostra escola van fer l'anàlisi prèvia el curs passat i ara que ja ens han fet l'ingres econòmic, ve en Joan Bolumar tots els dijous i divendres. Durant tot aquest temps, ens ajudarà a fer la nostra biblioteca digital enllaçada en aquest mateix bloc i ens proporcionarà activitats per treballar els següents aspectes:
-Cerca d'informació.
-Saber moure's per la biblioteca.
per a més informació podeu anar al segúent enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada