dimarts, 20 de desembre de 2011

GRÀCIES ENCARNA

Hola a tothom,


En Guspires, en Grenyetes i els mestres de l'escola, estem una mica tristos perquè l'Encarna ja no vindrà més a la nostra escola. L' Encarna Isanda que, durant tot el curs passat i aquest primer trimestre, ens ha estat ajudant a posar en ordre la nostra biblioteca, a partir del gener haurà d'anar a ajudar a d'altres escoles. Només li queden 3 dies per venir a l'escola i ens ha volgut transmetre la seva il·lusió i els seus ànims per tirar endavant amb el nostre projecte. Aquí us transmetem les paraules que ella ens ha fet arribar:

Hola a tothom:
Fa molts i molts dies que vaig venir a la vostra escola per primera vegada per ajudar-vos  a posar en marxa la biblioteca. Quan hi vaig entrar pràcticament no hi havia res.... i ara quan la miro i la remiro, m’emociono recordant tota la feinada que hem fet entre tots i totes. Us felicito per fer possible la vostra biblioteca!
Teniu una biblioteca “superxula”, i us encoratjo a que l’ajudeu a creixer i no pareu de fer-la servir.
No us penseu que amb aquestes paraules m’acomiado de vosaltres, em tindreu a la vostra biblioteca quan em necessiteu.
Gràcies per la bona acollida que m’heu donat i haver-me facilitat la feina .

Gràcies i bones lectures.
EncarnaDurant tot aquest temps, l'Encarna ens ha ajudat a catalogar tots els llibres, ens ha ajudat a organitzar els diferents espais de la biblioteca, ens ha assessorat sobre diferents aspectes com: mobiliari, organització, materials, documentació, etc... ens ha ensenyat a folrar els llibres d'una manera molt específica, ens ha ajudat a organitzar la gestió de la biblioteca. 

També ens ha ajudat en altres tasques que no formen part específica de la missió de la seva feina com per exemple: aprendre a escoltar les inquietuds dels mestres i alumnes de l'escola en referència a la biblioteca, estratègies per dinamitzar la biblioteca, materials per treballar l'expressió oral, assessorament i aportació d'idees per treballar amb els alumnes el gust per la lectura, ens va fer una sessió de contacontes especial per als mestres el dia de la inauguració... ben segur que ens descuidem altres aportacions fetes a la nostra biblioteca.

Tot el claustre, però específicament la comissió de biblioteca, li estem molt agraïts per tota la seva tasca i no tindrem mai prou paraules per agrair-li la seva implicació, responsabilitat i professionalitat.

MOLTES GRÀCIES ENCARNA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada